Nytt från Watermatex 2019

Planeringen inför den internationella konferensen Watermatex 2019 (10th IWA Symposium on Modelling and Integrated Assessment) fortskrider med full kraft och VA-kluster Mälardalen går in som guldsponsor.

Lunds universitet och Danmarks Tekniska Universitet arrangerar tillsammans hela konferensen som just nu engagerar många personer inom VA-kluster Mälardalen genom deras roller i organisationskommittén och den vetenskapliga kommittén.

VA-kluster Mälardalen har dessutom beslutat att gå in som ”Gold sponsor” för Watermatex 2019, då syftet med konferensen och forskningsinriktningen på de internationella forskare som kommer att delta överensstämmer med klustrets egna huvudsyften. Det är därför en utmärkt plattform för att sprida kunskap om VA-kluster Mälardalen och alla dess aktiviteter till resten av världen.

Konferensen beräknas locka minst 200 delegater från hela världen. Från Sverige har 15 forskningsbidrag blivit accepterade för muntlig presentation eller som poster, varav minst hälften är direkt kopplade till VA-kluster Mälardalen.

Watermatex äger i år rum den 1 - 4 september i Köpenhamn och är nu öppen för registrering. Preliminärt konferensprogram samt mycket annan information finns tillgänglig på www.watermatex2019.org Länk till annan webbplats..

Vi ses i Köpenhamn i september!

Senast ändrad: 2019-06-10
NYHETER

Webbplatsen administreras av IVL Svenska Miljöinstitutet AB | © IVL