Delta som utställare eller presentera på IWA World Water Congress i Köpenhamn

Den 18-23 oktober 2020 står Köpenhamn värd för IWA World Water Congress & Exhibition, världens största VA-kongress och -mässa. Här samlas uppemot 10 000 personer från företag, akademi och organisationer för att nätverka, dela kunskaper och hitta nya samarbeten.

RISE projektleder på uppdrag av Svenskt Vatten en svensk satsning inför mässan, vilket inkluderar en gemensam svensk monter i mässhallen. I samband med detta finns det möjlighet att delta som utställare i montern och bidra till att visa upp ett starkt och enat VA-Sverige. Bokning görs genom att kontakta projektledarna. Mer information samt kontaktuppgifter finns här Länk till annan webbplats..

Det finns även möjlighet att bidra med innehåll till programmet och samtidigt presentera sitt arbete i en internationell miljö då det planeras totalt cirka 350 muntliga presentationer, 600 posterpresentationer och 65 workshops/kurser under konferensen. Ansökan för att hålla i en presentation, workshop eller kurs görs genom att skicka in ett abstract eller förslag på workshop/kurs. Mer information och ansökan finns här Länk till annan webbplats.. Deadline för ansökan är 2019-10-30.

Senast ändrad: 2019-07-05
NYHETER

Webbplatsen administreras av IVL Svenska Miljöinstitutet AB | © IVL